Нов в Левски печели битката с Буш

0

Станислав Костов ще бъде в стартовия състав на Левски и в следващата контрола. Сините ще играят в понеделник срещу малтийския Флориана, пише „Тема спорт“. Мачът е от 17:30 часа и е предвиден за пряко излъчване по Диема спорт 2.

Алвеша: Треньор и директор ме изгониха от Левски (ВИДЕО)

Новото попълнение на Левски засега се очертава като основна фигура в нападението на сините не само за контролите през зимната подготовка, но и за старта на пролетта в Първа лига. С оглед зациклилата се селекция и липсата на нов футболист в линията на атаката, Костов засега печели задочната битка със Серджиу Буш. Румънецът от няколко дни тренира на абсолютния максимум на възможностите си. Той усеща, че и през тази календарна година трудно ще се пребори за място в стартовата единайсеторка и се очертава да бъде резерва на юношата на Пирин.

Левски хвърли в коша солидна оферта за любимец на Сектор „Б“

Жуниор Мапуку пък изглежда вече се е простил с мераците си да играе на върха на атаката. Черната сила все повече се очертава като титуляр на левия фланг на атаката, въпреки че Делио Роси има и други опции за този пост. Самият Мапуку признава, че му е странно, че го налагат като крило, но ще изпълнява безпрекословно указанията на треьора Делио Роси.

На „Герена“ подозират удари под кръста при селекцията

Конфигурацията може да бъде нарушена, ако в следващите дни има положително развитие с набелязания бразилски нападател Ривалдиньо. Синът на легендата Ривалдо обаче явно засега има трудно преодолими проблеми относно разтрогване на договора си с Динамо Букурещ. Сините имат принципна договорка с агентите му относно финансовите условия, но го чакат да си оправи проблемите в Румъния.

Ново 20: Левски пак напира за сина на Ривалдо!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]