Бразилски гранд иска защитник на Лудогорец и любимец на Сектор „Г“

0

Един от бразилските грандове – Фламенго, вече прави селекцията си за новия сезон, а местното издание „Colunadoflamengo“ разкрива и списъка с набелязани играчи от Европа. Сред тях е десният бек на Лудогорец Сисиньо. Изданието обаче допълва, че договорът на футболиста изтича през лятото, което не отговаря на истината.

60 бона на месец за новия в Лудогорец

Преди няколко месеца Сисиньо поднови своя контракт с „Орлите“ до 2020 г. След като в предишните си два сезона бразилецът се бореше итулярно място с ветерана Йордан Минев, през този той е със статут на твърд титуляр. Доброто му представяне в Лига Европа накара и доста клубове да се огледат в него, сред които и италианският гранд Интер.

Лудогорец помля гредите и изпусна Шахтьор (ВИДЕО)

Иначе в списъка на Фламенго попадат още петима бразилци. Един от тях е любимецът на сектор Г Жуниор Мораеш, чийто договор с Динамо Киев изтича през лятото. Другите са Рафиня от Байерн Мюнхен, Жоао Миранда от Интер, Фабио да Силва от Мидълзбро и Бернард Анисио от Шахтьор Донецк.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]