Пиргов започна тренировки в Алания

0

Новото попълнение на „Ботев“ Димитър Пиргов направи първа тренировка, като футболист на „жълто-черните“, информира официалният сайт на пловдивчани. Централният защитник се присъедини към отбора вечерта след контролната среща с „Работнички“, а в четвъртък сутрин проведе и първото си занимание, макар и отделно от тима.

Защитник на Ботев (Пд) лекува контузен глезен

Час преди новите му съотборници да се появат на терена за поредната си тренировка, Пиргов имаше бегова работа под наставленията на кондиционния треньор Атанас Николов и Иван Кочев.

Същевременно отделно от отбора в последните 2 дни се подготвя и Лазар Марин. Левият бранител на „Ботев“ получи травма в глезена в деня преди контролата с „Работнички“, което стана причина той да пропусне първата проверка от лагера в Турция.

Неделев: Левски и Лудогорец ме искаха

Марин ще набляга на упражненията във фитнеса, докато спадне отока в глезена, а когато медицинският прецени, че контузията е отшумяла, 23-годишният левичар ще се върне в основната група.

Николай Киров: Това ще е съставът, с който ще стартираме пролетния дял

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]