Алвеша: Треньор и директор ме изгониха от Левски (ВИДЕО)

0

Бившият футболист на Левски Сашо Александров разкри защо през лятото е напуснал „Герена“. Тогава той бе освободен и отиде в Етър. По време на зимната пауза десният бек подписа със Славия.

Левски хвърли в коша солидна оферта за любимец на Сектор „Б“

„Мисля, че докато бях в Левски, доста добре се справях. Аз играх близо 3 години на „Герена“. Не мога да съм обиден на клуба. Тогава един-двама човека решиха да си тръгна – треньор и директор бяха (б.р. – Николай Митов и Даниел Боримиров). Едва ли някога пак ще играя за Левски. Мисля, че в момента сините са с крачка назад от Лудогорец и ЦСКА“, каза Александров пред Канал 3.

На „Герена“ подозират удари под кръста при селекцията

Той коментира, че иска със Славия да се изправи срещу Левски на финал за купата. В полуфиналите белите срещат Ботев, а сините играят с ЦСКА.

Ново 20: Левски пак напира за сина на Ривалдо!

„Тимът ни има голям потенциал. Напролет ще е по-силен от есента. Надявам се да влезем в шестицата и да играем финал за Купата на България. Славия има добра програма и това ни дава оптимизъм. В момчетата виждам голяма амбиция, мисля, че тимът ще има успехи. Не трябва да отписваме нито един мач. Ботев играе много добър футбол – спечелиха купата и суперкупата. Ако сме в добра форма и имаме късмет, ще ги отстраним. От другата двойка си пожелавам да сме на финал с Левски. Смятам, че имат шансове да елиминират ЦСКА. Левски е сериозен отбор, има добър треньор. Очаквам равностойни мачове между тях и червените“, каза Алвеша.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]