Мъри изгря на върха на елхата на Астана, предлагат му „златен“ договор

0
-
-

Станимир Стоилов получи поредното си признание от Астана. Договорът на българския специалист като треньор на тима изтече в края на 2017 г. и все още не е подписан нов. Очакванията на казахстанския клуб, обаче са да задържат най-успешния треньор в историята си. Дори новогодишната честитка от клуба към феновете е под формата на елха, на чийто връх, точно под звездата, е именно Станимир Стоилов.

От 2014 г. насам той изведе тима до 4 поредни шампионски титли на Казахстан, вкара отбора в групите на Шампионската лига и два пъти в групите на Лига Европа, където дори сега класира Астана на исторически 1/16-финал.

Легенда на Левски: Делио Роси трябва да остане поне два сезона!

„Стоилов е национален герой на Казахстан“, написа казахското издание „Литер“, което дори разкрива, че Астана сега е предложила на българина 1,2 млн. долара годишна заплата.

Левски зачеркна над 50 футболисти! Четирима още не са преподписали

Припомняме, че според информация на KotaSport.com, Станимир Стоилов вече е постигнал принципна договорка за продължаване на договора си с Астана. С днешна дата, единствено супер оферта от друг клуб или друг сензационен обрат в последния момент могат да обърнат ситуацията на 180 градуса.

Първо в KS: Мъри прие офертата на Астана

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]