Мечо: Не става с 14 чужденци! Трябва да има по-голяма яснота кой какво прави в Левски

0
-
-

„Абсурдно е в Левски да има 14 чужденци и да държиш трима от тях като резерви“, обяви бившият играч на „сините“, а по-късно и треньор в школата Димитър Телкийски в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com.

Левски атакува таланти с нови договори

„Аз също съм играл в чужбина и знам, че легионерите трябва да играят. Става въпрос за големи заплати. Освен това не виждам разлика между тези, които напуснаха и двамата начело на атаката в момента. Адениджи и Нар не са по-лоши от Буш и Мапуку. Не знам какво се прави“, продължи царят на асистенциите на „Герена“.

Левски си заплю защитник на Жадното

„Според мен трябва да има по-голяма яснота кой какво прави в Левски. Да се знае за какво отговаря и изпълнява. Боримиров уж е директор, а не е. Така всеки процес е като игра на котка с мишка“, отсече Мечо. Той бе категоричен, че „сините“ трябва да направят подобрения в базата, която се ползва от школата.

Спас Русев развърза мощно кесията! Поне трима с визитката на Обертан акостират на „Герена“

„Левски в момента изостава по този показател от Лудогорец, но не само от него. Ще спомена още ДИТ, Царско село, Ботев (Пд). Виждате какво правят те. На Левски ще му бъде трудно, ако нещата продължават така. Но трябва и държавата да се намеси и да реши въпросите с базите“, допълни Телкийски.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]