Локо (Пд) с класика срещу Оборище (ВИДЕО+СНИМКИ)

0

Представителният тим на Локомотив постигна победа над Оборище (Панагюрище) с класическото 3:0. Контролната среща се игра днес от 17:00 на Лаута. Головете за успеха реализираха Бакалов, Велковски и Марчев.

Още в 5-ата минута играч от отбора на Оборище получи директен червен картон за удар без топка. В 13-ата минута скоростна акция на Локомотив завърши с удар. Райков получи подаване през центъра и със силен удар прати топката на метър извън очертанията на вратата.В 21-та минута Локомотив откри резултата. ,,Смърфовете“ получиха право да изпълнят корнер. Зад топката застана Райков, който центрира топката на главата на Бакалов. Футболистът на Локомотив не сгреши от близо и изведе своя отбор напред за 1:0. В 36-та минута играч на гостите бе изведен сам срещу Диау, но добрата намеса на вратаря предотврати попадение. В 40-та минута прецизно подаване от ляво на Бакалов намери Велковски на малкия пеналт и той не сбърка за 2:0.

В 65-та минута Райков пробва далечен прехвърлящ удар, но над вратата на Росен Андонов. Три минути по-късно шанс се откри пред каращия проби Нгуесан, но удара му бе блокиран от стража на гостите. В 80-та минута след центриране на Райков топката попадна в Ангелов, който можеше да увеличи преднината на Локомотив, но Андонов се намеси. В последната минута на срещата рейд на Марчев завърши с прецизен удар за крайното 3:0.

Съставът на Локомотив:

Мори Диау (46′ Илко Пиргов), Марк Бедиме, Ивайло Марков, Асен Георгиев, Георги Пашов (46′ Пламен Крумов), Янко Ангелов, Димитър Велковски (60′ Георги Пашов), Дани Кики (46′ Веселин Марчев), Димо Бакалов (46′ Присат Нгуесан), Алесандро Хожабърпур (60′ Ванчо Траянов), Симеон Райков


Източник и снимки: lokomotivpd.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК