Левски я окъса за дербито: Гласен за титуляр е аут, супер звездата – виси

0

Френският халф на Левски Антони Белмонт отпада от сметките на Делио Роси за дербито с ЦСКА-София в неделя. Той получи контузия преди мача с Етър и оттогава не тренира с отбора, пише „Меридиан мач“. Белмонт дори беше гласен за титуляр срещу „червените“ на мястото на Васил Панайотов, но по всичко личи, че юношата на „сините“ ще остане в стартовия състав.

Бунтът на сектор „Б“ успя! Левски забрани думата „ЦСКА“ и свали червената звезда от билетите и таблото на стадиона (СНИМКА)

По-притеснителна е ситуацията около звездата на Левски Габриел Обертан. Той има болки, които не му позволяват да е на 100 процента по време на тренировките. Очаква се спортно-техническото ръководство на „сините“ да реши в последния момент дали Обертан да излезе срещу ЦСКА-София. Към днешна дата е по-вероятно той да играе, но има и шанс да не попадне в групата. Ако това стане, най-вероятно в титулярния състав ще се появи крилото Жерсон Кабрал, а Антонио Вутов ще мине зад нападателя.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]