Капитанът на ЦСКА ще напомпа защитата

0

Добрата новина в ЦСКА-София е, че капитанът на отбора Божидар Чорбаджийски вече тренира при пълни натоварвания от понеделник и ще бъде на линия за мача с Левски, пише „Меридиан мач“. Централният защитник почти сигурно ще изведе „червените“ с лентата, като от състава ще отпадне Александър Барт. Чорбаджийски получи контузия в гърба по време на лагера на националния отбор, която го извади от мача с Люксембург.

Всякакви проблеми забравиха Кирил Десподов и Александър Георгиев, които също отпаднаха от мача с Пирин заради травми. Още не са знае обаче дали двамата ще попаднат сред избраниците на Стамен Белчев в разширения състав.

„Червените“ се похвалиха, че в отлично състояние се намира Станислав Манолев. На него му бе дадена почивка в мача с „орлетата“, когато влезе като резерва, а по-рано не игра и за националния отбор срещу Люксембург. Причината бе, че играчът хвърли много усилия в двубоя с Франция на тежкия терен на „Васил Левски“ и имаше нужда от повече време за пълно възстановяване.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]