Динамо Москва набеляза халф на Лудогорец

0

Руският Динамо Москва има сериозен интерес към халфа на Лудогорец Абел Анисе. Очаква се до края на годината представител на клуба от местната Висша лига да изпрати свой човек на някое от домакинствата на разградчани, пише „Тема спорт“. На 1 юли орлите играха контрола с Динамо по време на лагера си Австрия и загубиха с 1:3. Тогава обаче мадагаскарецът не игра. Московчани са новак във Висшата лига. Тимът обаче не започна добре сезона и след 11 изиграни кръга е 13-и от 16 отбора.

Анисе минава за един от любимците на старши треньора Димитър Димитров-Херо, но при добра оферта през зимата може да се стигне до трансфер. Снощи на мача с Хофенхайм в ложите на „Лудогорец Арена“ имаше сериозно мениджърско присъствие.

През лятото от Динамо си бяха набелязали национала Георги Костадинов. Офертата им обаче бе доста по-слаба от тази на Макаби Хайфа и той подписа с израелския отбор.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]