Двете ЦСКА-та в луд скандал за „Армията“

0
-
-

ЦСКА-София и ЦСКА 1948 се забъркваха в пореден скандал, който отново е породен от търга за „Армията“ и Панчарево, пише „Меридиан мач“. „Въпросът с базите е приключен“, шокира административният директор на члена на Първа лига Милко Георгиев.

„Основното нещо, което ние искаме да направим, е да обновим стадиона. Да се построи нов стадион, защото по този начин, в този си вид, този стадион е срам за клуба и не виждам какво още има да се разсъждава за конкурси, търгове и подобни глупости. Стадионът на ЦСКА е на ЦСКА, а не на филанкишията. За мен този въпрос е приключен“, добави Георгиев, което повдига много сериозни въпросителни за прозрачността на търга.

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов не се забави със своя отговор. „Първо, до нас достигна информация, че Георгиев е освободен от клуба на Гриша Ганчев. Не знам дали това е истина, но е факт, че напоследък не е имал никакви изяви. Колкото до самото му изказване, за пореден път оставам втрещен как се смята да се заобикаля закона и да се наглася всичко. Явно някои хора още живеят в 90-те години“, каза той пред „Спортал“. „Сигурен съм, че министър Красен Кралев и цялата държава няма да допуснат законът да бъде заобиколен. Още повече след случилото се през миналото лято. Ние ще се борим докрай, като единствено искаме всичко да бъде честно и прозрачно! Ако Ганчев предложи и гарантира по-добро развитие, нека той да спечели търга, но ще видим дали ще бъде така. Отново ще се върна към другия търг – за емблемата, и ще попитам приближения до ловешкото ръководство Борносузов дали има нужда да му услужим с 15 лева, за да си плати съдебната такса по обжалването, което е направил преди повече от месец“, добави Гьонов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]