Гриша Ганчев купува трима от Примера дивисион за 5 милиона

0

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е подготвил нов трансферен удар за тази зима. Той вече е спазарил трима играчи от испанската Примера дивисион. Те играят в клубове от средата на таблицата на едно от

[sociallocker id=5830]

най-силните първенства в Европа. Тримата играчи струват общо 5 милиона лева / 2,6 милиона евро/, които шефът на ЦСКА ще плати през зимата.

Груповият трансфер ще е най-скъпият в историята на българската А група, като дори босът на Лудогорец Кирил Домусчиев не се е ръсил толкова за една сделка. С привличането на играчите, Ганчев иска да подсили отбора във всяка една фаза на играта. Той се е консултирал със селекционния щаб на тима и е взел това решение. Имената на футболистите не се съобщават, но става въпрос за играчи, които са редовно титуляри в своите отбори.

Освен че ще плати умопомрачителна трансферна сума, той ще трябва да удовлетвори и техните лични финансови условия. Заплатите им ще са не по-малко от 50 хиляди евро на месец. Ганчев обаче е амбициран докрай да гони титлата през този сезон и да създаде силен и конкурентен отбор на шампиона Лудогорец. За да изпълни целта той е готов на всичко. Дори и бюджетът на клуба да скочи до 15 милиона лева.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]