Гонзо удари нов шамар на Левски

1
-
-

Отборът на Черно море победи Левски с 1 на 0 и така нанесе тежък удар по самочувствието на гостите. Старши треньорът на домакините Георги Иванов – Гонзо пък зашлеви нов шамар на любимия си тим. В първите минути на мача „сините“ бяха тези, които владееха повече топката и застрашаваха по-често вратата на домакините. В 28 минута при една добра комбинация Краев бе изведен в добра позиция и падна в наказателното поле на Черно море, след сблъсък с Венков. Съдията Станислав Тодоров обаче не даде дузпа.
Седем минути по-късно Адениджи даде отличен пас на Михайлов, но той не успя да се възползва от открилата се отлична възможност.Пет минути по-късно варненци имаха претенции за игра с ръка в наказателното поле на Яблонски, но отново Тодоров остана безмълвен.
Втората част започна двуостро с атаки и към двете врати. в 68 -та минута след изключително солова акция на Александър Цветков резултатът беше открит в полза на Черно море. Няколко минути по-късно Балджийски можеше да доубие „сините“, но Кръстев се намеси успешно на вратата.До края на мача не се случи нищо съществено. Така Левски загуби мача, а и важни точки, а Черно море продължава да бъде много труден съперник за софиянци.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Александър
Александър
7 години по-рано

Напълно заслужена победа. Браво моряци!