Галин Иванов остава в Славия

0
-
-

Един от най-добрите футболисти на Славия през есента Галин Иванов е решил да остане в отбора и напролет. Крилото се надяваше на оферта от чужбина в паузата, но след разговори с треньора Златомир Загорчич и ръководството се е съгласил да остане до края на сезона, пише „Тема спорт“. Иванов иска да помогне за амбициозната цел, която си поставиха в Славия – да влязат в Топ 6 за плейофната фаза.

Белите са на 7 точки от шестия Верея, който бе напуснат от треньора си Илиан Илиев. Пред столичани е и Черно море, който има само пункт повече от Славия.

29-годишният Галин Иванов записа 15 мача и 4 гола в елита през този сезон, а добави и 3 срещи и едно решително попадение за купата – в продължението на 1/8-финала за 2:1 над Локо Пд.

Иванов вече имаше няколко престоя в чужбина – в немския Арминия Билефелд през пролетта на 2011 г. и в азерския Хазар Ленкоран и турския Самсунспор през 2014/15 г. Той остава в югоизточната ни съседка и през есента на 2015 г., но скъса връзки и разтрогна.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]