Верея започна селекцията без треньор, взима натирен от Монтана

0

Верея може и да е без треньор, но ръководството на клуба е дало старт на зимната селекция. От тима се ослушват за евентуални нови попълнения, тъй като не малък брой играчи се очаква да напуснат. Вратарят Георги Аргилашки е пред договор с Берое. Илиан Илиев в Черно море може да последват цели трима – Венцислав Бенгюзов, Мехди Фенуш и Исмаил Иса.

Верея може да прибере атакуващия халф Петър Атанасов. Той бе освободен наскоро от Монтана. Атанасов дойде на „Огоста“ в началото на 2016-а, като остана дори след изпадането от елита. Преди това 27-годишният футболист рита за Славия, Раковски, Черноморец Бургас, Ботев Пловдив и Брестник.

Засега двама от лидерите на Верея Георги Андонов и Валери Домовчийски са дали обещание, че ще останат, но не е изключено при по-добри оферти да си тръгнат. Както е известно, цяла есен верейци бяха преследвани от сериозни финансови проблеми.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]