В Локо (Пд) минават детектор на лъжата

0

На детектор на лъжата са готови да се подложат футболистите от пловдивския „Локомотив“, обяви капитанът на „железничарите“ при победата с 1:0 срещу „Септември“ Пламен Крумов.

Преминалият и през „Левски“ 31-годишен десен халф бек разкри, че всички в отбора са били стресирани от думите на изпълнителния директор на клуба Кузман Маринков преди дни, който се усъмни в действията на играчите при загубата с 1:2 срещу „Славия“ на „Лаута“.

„Говорихме си в съблекалнята. Всички сме готови да отидем на детектор на лъжата, за да се разсеят всякакви съмнения и да изчистим имената си“, заяви Крумов, цитиран от „24 часа”.

След ден и половина почивка старши треньорът на „черно-белите“ Воин Войнов качва отбора на подготвителен лагер в Говедарци днес следобед.

Отпада Парвиз Умарбаев, който има повиквателна за националния отбор на Таджикистан. Офанзивният халф страда от разтежение, но е длъжен да се яви на лагера.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]