Нефтохимик търси нов треньор, сменя Ники Кръстев

1
-
-

Ръководството на Нефтохимик вече се оглежда за нов треньор. Шефовете на бургаския клуб са изключително разочаровани от представянето на тима – не само от резултатите, но и от играта. Бъдещето на настоящия старши треньор Николай Кръстев изглежда предрешено и в най-скоро време той ще трябва да сдаде поста.

Миньора обаче при всички положения ще остане в клуба. Като цяло всички са очаровани от работата му, но най-вече с талантите от школата. По всяка вероятност той ще остане като помощник на бъдещия наставник, за да попива опит и знания и след време е да готов да поеме с успех и мъжкия отбора. В момента „шейховете“ на последно място във временното класиране на Втора лига, с актив от едва 4 точки – 1 победа и 1 равенство. След като от известно време евентуална смяна просто е била вариант, то след вчерашната загуба в дербито с Несебър, ръководството на Нефтохимик е взело категорично решение това да се случи.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Нафта
Нафта
6 години по-рано

Такова няма. Ако Николай Тодоров е ръководството виждате какво се случва. Бог да прости Нефтохимик