В Добруджа се разплатиха за ЧНГ

0
-
-

Трудовите възнаграждения във футболния клуб Добруджа към играчи, треньори и персонал са били изплатени в последния работен ден за годината -29 декември, пише агенция „Център спорт“. В лидера в Североизточната Трета лига, който с единия крак почти се е завърнал в професионалния футбол, имаше сериозни финансови проблеми през есента, като без малко не се стигна до бойкот от страна на играчите.

Само с KS: Шенсой фаворит за Верея

В края на календарната година кметът на Добрич Йордан Йорданов съвместно с Управителния съвет на клуба изпълниха своите ангажименти за стабилизирането на Добруджа, като с обши усилия покриха всички задължения, финансовата инжекция вдъхна допълнителен стимул на всички ангажирани с връщането на клуба сред професионалните клубове.

На „Герена“ обявяват още сериозни промени за ЧНГ

Наскоро в клубната управа бяха извършени промени. Добруджа зимува на върха на цели 12 точки пред втория Суворово и ще е цяло чудо, ако не спечели промоция за Втора лига. Шефът Милен Петков вече работи по зимната селекция на жълто-зелените.

Кайзериспорт дава 1,8 милиона евро за звезда на ЦСКА

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]