Белия отсече: Не ми трябва мощна селекция, искам само един защитник

1

Треньорът на Ботев от Пловдив Николай Киров очерта плановете си за зимна селекция. Пред „Меридиан Мач“ той обясни, че не иска цял куп нови футболисти, а се нуждае от само един.

„Трябва ми само централен защитник! Търсим го вече от доста време, но на този етап още не може да го намерим. Не искам да правим някаква мащабна селекция по време на паузата между сезоните. Имам качество в отбора, а недостигът е само в центъра на отбраната“, обясни пред „Меридиан Мач“ Белия.

Към днешна дата Ботев (Пд) разполага само с двама защитници, които може да бъдат използвани в центъра. Това са Пламен Димов и Ради Терзиев, които са неизменни титуляри от началото на сезона. В редиците на Белия е и младокът Кристиян Димитров, който обаче все още няма нито един мач за отбора в Първа лига.

Очаква се Ботев да търси новия си централен защитник зад граница, защото треньорското ръководство не вижда възможен вариант от родното първенство.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Christmas Piano
6 години по-рано

http://piano.bestsky.info – Christmas Piano