Анонимни доноси, че Нефтохимик урежда мачове, коствали 500 бона на клуба

4

Прелюбопитна информация се разкри по време на днешната пресконференция, предаде репортер на KotaSport.com. Нефтохимик е бил пред подписване на спонсорски договори с няколко

[sociallocker id=5830]

сериозни фирми. От тях в клубната каса са щели да влязат около 500 хиляди лева.

В крайна сметка обаче, сделка между страните не е постигната. Причина за това са станали анонимни доноси, които бъдещите рекламодатели са получавали. В тях се е твърдяло, че „шейховете“ уговарят мачове, което от своя страна би уронило реномето на спонсориращите клуба фирми.

На срещата с медиите настоящият Председател на Съвета на директорите на Нефтохимик намекна, че сам няма да може да се справи с издръжката на клуба. За да се получат нещата, ще му бъде необходима по-сериозна подкрепа от Община Бургас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Избухва война между акционерите в Нефтохимик?

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Kakvi donosi?
Kakvi donosi?
7 години по-рано

Che to si e samata istina. Vsichki znaqt, che mazuta s tova se izdarja

Хаххахаха
Хаххахаха
7 години по-рано

Доноси моля ви си. Че то това си е абсолютен факт. Най-накрая някой да им каже истината в очите. Браво на хората които са казали истината и са предупредили фирмите че да не съжаляват после горчиво с какво са се захванали.

Божо мри
Божо мри
7 години по-рано

Smrt za bojo

Smart za mazuta
Smart za mazuta
7 години по-рано

Che Bojo e za boi za boi e. Ama s nego i vsichkoto mazut trqbva da qde qk perdah. Napalno vqrno e che urejdate machove i tova se znae ot cqla Balgariq. Nali zatova vi natiriha kato mrasni koteta ot A grupa. Che i srama nqmate da prikazvate