Избухва война между акционерите в Нефтохимик?

1

Сериозен конфликт назрява между основните акционери в ПФК Нефтохимик – Община Бургас и Павел Бошнаков. Изпълнителният директор на клуба в момента дава пресконференция, на която говори за

[sociallocker id=5830]

сегашното положение и бъдещето на бургазлии. Той даде ясно да се разбере, че има сериозни разминавания между очакванията за ролята на Община Бургас във финансовото подпомагане на клуба и реалността, предаде репортер на KotaSport.com. На срещата с медиите присъства целият Съвет на директорите на „зелените“, както и няколко общински съветници. Сред тях са Евгний Мосинов, Калчо Белов, Ивайло Вагенщайн и Ангел Божидаров. Събитието преминава при изключително засилен журналистически интерес.

„От началото на лятото до момента са похарчени над 1 млн. лв. В голямата си част тези средства са осигурени от мен. Очаквахме много по-голямо съдействие от Община Бургас, каквото не бе получено. Очаквахме съдействие и разбиране и от общинските съветници, каквито също но не получихме. Бюджетът за следващата година на Нефтохимик ще бъде в рамките на 3 млн. лв., от които се надяваме половината да бъдат осигурени от общината. Голяма част от тези пари ще отидат за ремонт и реконструкция на стадиона в Долно Езерово“, заяви по време на пресконференцията Председателят на СД на „шейховете“ Павел Бошнаков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Анонимни доноси, че Нефтохимик урежда мачове, коствали 500 бона на клуба

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ивайло Дражев.
Ивайло Дражев.
7 години по-рано

Докога бургазлии ще издържат изкуствени клубове , чийто деятели , футболисти и треньори се занимават основно със залагания срещу клубовете или на точен резултат . 99% от феновете знаят този факт и затова на този пореден ГМО клуб идват по 50 човека на мач на стадион който е в широк център , преди оправданието бе Българово и Долно Езерово , това е Мастерхаус , а не Нефтохимик, какви милиони сънуват, от къде на къде Бургас ще плаща на няколко човека тарикатлъците??? На автентичния Черноморец не е дадена 1 ст в периода 1999- 2006 год., а на Мастерхаус само за школата… Прочети още »