Александър Димитров отрязал Верея, чакал за Витоша

0
-
-

Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Александър Димитров е отказал офертата на Верея да поеме тима. Той е бил поканен да поеме заралии след напускането на Илиан Илиев, пише „Тема спорт“. Сложното финансово положение на верейци обаче се е оказало решаващо да го откаже.

Делио Роси не пуска Черната сила, ако няма нов нападател

Отделно, според запознати, Димитров очаквал предложение от друг елитен тим – Витоша Бистрица. Новакът е твърдо на последно място със само 5 спечелени точки от пет равенства. Бистришките тигри са без победа и не е изключено, ако в началото на пролетния дял това продължи, Костадин Ангелов да бъде освободен. Тогава се очаква Александър Димитров да получи покана и да я приеме.

В Испания се скъсаха да хвалят ЦСКА и Стамен Белчев, мъгла с контролите на „армейците“

Иначе, вариантите за нов треньор на Верея не са много, довериха от клуба. Сред опциите са Веселин Великов, Велислав Вуцов и Христо Янев. Светослав Тодоров пък е отклонил поканата. Старозагорци започват подготовка на 8 януари (понеделник), като е предвиден лагер в Турция.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]