В Бразилия разкъсаха нов на „Армията“: ЦСКА подписа с трагичен и невзрачен, провалил се бивш национал

0

ЦСКА вече на практика може да се похвали с още едно ново попълнение. Спряганият за сигурен на „Армията“ в последните дни бразилски ляв бек Жеферсон е броен за играч на „червените“ от медиите в родината му. Те твърдят, че сделката ще стане официална в близките дни. Футболистът беше собственост на Интернасионал, но изкара последния сезон в Баиа, борейки се до последния момент за оцеляване. Жеферсон обаче е направен на пух и прах от авторитетното бразилско издание „Futebol Interior“. Там се скъсват да критикуват играча, който има една повиквателна за бразилския национален отбор през 2015 г.

ЦСКА с важна информация за най-верните си фенове

„Един от най-хазартните ходове на Интернасионал по утвърждаване на продукт на академията не се отплати и Жеферсон е играч на ЦСКА в България. Той беше толкова невзрачен за отбора си, че беше пратен под наем в Баиа през 2017 г., където до последно се бореше за оцеляването си“, пише медията.

Попето: С Гриша Ганчев си пишем смс-и

„През целия сезон беше скъсван от критики и логично не преподписа с Баиа и беше върнат на Интернасионал, където обаче категорично нямаше място. За това беше продаден в България. Там той ще бъде с други двама бразилци – Енрике Рафаел и Фернандо Каранга.

Ясна пълната програма за зимните контроли на ЦСКА

Жеферсон влезе в новинарските заглавия през 2015 г., когато беше извикан на мястото на контузилия се капитан Марсело в националния отбор. Но той беше толкова трагичен, че в крайна сметка си навлече само повече гняв от феновете, отколкото самият Дунга, защото въобще го е повикал“, не пести критики Futebol Interior.

Източник: gong.bg

Клуб от Казахстан започва преговори за Стамен Белчев! Станимир Стоилов удря рамо

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук