Попето: С Гриша Ганчев си пишем смс-и

0
-
-

Националът Ивелин Попов, който гостува на Спортал и говори по всякакви теми, коментира отношенията си със сегашното ръководството на ЦСКА.

„В добро отношение съм и с ръководството на ЦСКА и с доста от играчите. Това не е тайна. Те ми дадоха пътя към чужбина. Още в началото, когато Гриша Ганчев взе ЦСКА, заявих на няколко пъти, че той е човекът. Година и половина по-късно виждате, че е факт. И продава футболисти, и налага млади български футболисти“, заяви Попето.

Попето изчетка здраво Боби: Ще спечели с разлика

„Виждате, че в сегашния национален отбор над 10 човека сме минали оттам. Дори и повече сме били в Литекс. Просто човекът е запознат, инвестира правилно, работи правилно. Пишем си sms-и. Той ми писа след мача с Швеция, аз му пиша след победи на неговия тим. Честитихме си новата година. Това са нормални отношения. Със Стойчо Стоилов също съм в прекрасни взаимоотношения. Не съм забравил откъде съм тръгнал“, добави футболистът.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]