Бунтът на сектор „Б“ успя! Левски забрани думата „ЦСКА“ и свали червената звезда от билетите и таблото на стадиона (СНИМКА)

23
-
-

Протестният глас, който надигнаха феновете на Левски, постигна крайната си цел. Както единствено KotaSport.com информира, „сините“ привърженици въстанаха срещу поставянето на емблемата на ЦСКА на билетите за дербито в събота.

Попът, „погребал“ ЦСКА, бесен на билетите за дербито: Хората от ръководството ни тъпи ли са или нарочно легитимират ФК Микре?

Както е известно, сектор „Б“ категорично отказва да приеме отбора от ст. „Българска армия“ за наследник на фалиралото ПФК ЦСКА АД. Именно поради тази причина от там се разбунтуваха, тъй като на билетите бе сложена юбилейната емблема на „армейците“, под която има надпис „70 години“.

Сектор „Б“: Изправяме се срещу задкулисието, познато още като тирето, урода и селското кръвосмешение!

След острата реакция на феновете, обаче от ръководството на Левски са предприели незабавна реакция. Емблемата на ЦСКА вече е свалена от билетите. Тя няма да бъде поставена и на таблото на националния стадион „Васил Левски“ по време на мача в събота. Освен това, на „сините“ футболисти спортно-техническо ръководство е забранено да изричат четирите букви от името на съперника по време на интервюта пред медиите. Името на ЦСКА ще бъде заменено с „новият отбор“, „отборът на Гриша Ганчев“, „преименуваният отбор“ и т.н.

Делио Роси: Искам хората да разпознават Левски! Не съм обещавал нищо на президента (ВИДЕО)

Ето и какво информира бившият председател на НКП Владимир Владимиров – Гугутката на своя Фейсбук профил:

Браво на ръководството на ПФК Левски, че послуша Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) и премахна петолъчката от билетите и таблото на Националния стадион „Васил Левски“ ! Специални благодарности на председателя Stepan Hindliyan ! А за предателите Апостола го е казал отдавна…

Пажин: За Вечно дерби изобщо не може да се говори! ЦСКА играе в Трета лига, не в Първа

Подобна, но малко по-подробна информация даде и един от най-колоритните фенове на Левски – Николай Нинов. Тубата, както е известен „синия“ привърженик, написа следното, също на стената си във Фейсбук:

Има за какво да поздравим ръководството на ПФК Левски!
Специални благодарности на НКП и на председателя Stepan Hindliyan, също така на Владимир Владимиров и Димитър Костадинов!
Днес на УС на ПФК Левски са взели решение:
1. няма да има петолъчки на таблото на стадион Васил Левски, ще има само емблемата на Левски
2. в продажба ще бъдат пуснати нови билети без петолъчки по тях, ще има само емблемата на Левски
3. във вътрешния правилник ще бъде пусната заповед за забрана на изричане на името на четирибуквието в интервюта и медийни изяви, ще се използват названия, като новия отбор, отбора на г. ганчев, преименувания отбор и т.н.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
23 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Грух грух
Грух грух
6 години по-рано

А така. Марш на село оранжеви свине гнусни!!!!!!!!!!!

Muuuuuuuuuuu
Muuuuuuuuuuu
6 години по-рано

Poredna govejda tupotiq. Selqniite vi krai nqmat. Ama kato vi slojim pak edna troika i shte sprete da muchite

Бжц
Бжц
6 години по-рано

Кур за литекс

Тъъъъъъъъъъъп
Тъъъъъъъъъъъп
6 години по-рано
Reply to  Бжц

Два за динамовци

Грухчо
Грухчо
6 години по-рано

Едно и също прасе отговаря навсякъде. Ами то са си долу горе толкова, двама трима припознавачи =D

ЦСКА умре
ЦСКА умре
6 години по-рано

Девети септември да ви готови нещо другари припознавачи?

Edva li
Edva li
6 години по-рано

Kakvo da im govori? Na tiq bezmozachnite nqma nachin shtom reshiha che lateksa e seseka

Are mlak
Are mlak
6 години по-рано

Aide zatvarqite si govejdite usti da ne vi gi zatvorim nie. Mnogo otvoreni po forumite inache se kriqt kato mishki. Pomiqri sini. Pak vi chaka armeiska troika i pak sinq tishina

Остави ги
Остави ги
6 години по-рано

Нека си говорят. Идва им времето не им остана много. После ще мълчат като бити съединители каквито са си всъщнст

Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

Кур за доносниците от подуене !

Динамо-спартак
Динамо-спартак
6 години по-рано

Циганската ЗГАН на цола драгойчева ще усети армейски твърд кур в гъза и отново 3:0 !

Свинска мас
Свинска мас
6 години по-рано

Те вампирясаха

Мистър Джуджи
Мистър Джуджи
6 години по-рано

А Цска умре але,але,Ловеч Ви зове,зоже

Мартин
Мартин
6 години по-рано

ЦСКА не е гунди за да умре,а тирето си го наврете където искате и слагайте каквото искате,комплекса в последните 10 мача си личи.

Помияр
Помияр
6 години по-рано
Reply to  Мартин

Не мога да разбера как може да има такива боклуци на този свят! Да се говори по този начин за починал човек, без значение кой е той. А що се отнася до комплексите, 10 мача не е като 68 години, преди да се спомине истинското сесека. Сегашното ГМО си го припознавайте колкото си искате – то от вас по-безгръбначни и уродливи създания няма!

Шофьори
Шофьори
6 години по-рано

Спер.. ите на делян и агента николай 26 години не плащали на държавата!

Levski-spartak/dinamo
Levski-spartak/dinamo
6 години по-рано

Знаех,че говедото е тъпо животно,но пък да е толкова късопаметно?! Много бързо забравиха тяхното тире,емблемата във форма на лопата и дружеството,което елиминираха,за да си присвоят емблемата. Мир на праха на говедото и цялото стадо

Нагъл, по-нагъл, оранжево прасе
Нагъл, по-нагъл, оранжево прасе
6 години по-рано

Няма толкова нагли същества. Заробиха държавата, физически и юридически лица с над 60 милиона и имат сурат да пишат за дългове. Ама то всъщност тяхното не са сурати, а зурли. Отидоха да припознават отбора, нанесъл им най-голямото унижение в историята, а сега говорят за лопати.
МЕКОТЕЛИ!!!

Шофьори
Шофьори
6 години по-рано

Алоооо 60 милиона са заробващи дългове обаче видиш ли нашите за 26 години не са.Долен гаден гьонсуратлък(От диляновия език)нагло държание типично за агента николай(отроче на комунизма)

Нагъл, по-нагъл, оранжево прасе
Нагъл, по-нагъл, оранжево прасе
6 години по-рано
Reply to  Шофьори

Бе, недодялана, гнусна, мазна свиньо, я смятай тъпия наем на стадиона за 26 години колко прави, бе, дебил малоумен. Съвсем отделен е въпросът, че хората ти казаха, че всичко е законно и изобщо Левски не трябва да плаща наем. Набийте си го в розово-оранжеви манерки!

Сесекато умре!!! А вие ку..ви сте и на гришата проститутките

Тошо батков
Тошо батков
6 години по-рано

във вътрешния правилник ще бъде пусната заповед за забрана на изричане на името на четирибуквието в интервюта и медийни изяви, ще се използват названия, като новия отбор, отбора на г. ганчев, преименувания отбор и т.н……..За това пък ще бъдат поощрявани думи, имена , изречения от типа на:делян законопроекта, ирена е манекенка, агент николай работел за родината ,любчо младежа има хубави вени, взривихме сектора но козирката остана ,чорни не е евреин ,казанската афера най-добрата афера,10-малки негърчета само вие ги видяхте.

Мартин
Мартин
6 години по-рано

Еби си майката наркоманска, ЕМБЛЕМАТА ЩЕ МАХНЕТЕ ОТ БИЛЕТИТЕ И ТАБЛОТО,НО АЛФАТА ОТ ЗИЛА НИКОГА?кзл

Анонимен
Анонимен
5 години по-рано

Много интересно всички знаят кои са доноснитците и кои са с мургава публика а за Левски пишат ненормална работа