Феновете на Левски с четвърт час да надъхат отбора за дербито

0
-
-

Феновете на Левски ще имат възможност да надъхат своите любимци преди дербито с ЦСКА. На последната тренировка на тима, преди срещата, първите 15 минути ще бъдат открити за привърженици и журналисти.

Както вече KotaSport.com информира, на „Герена“ ще забранят използването на думата „ЦСКА“. Новината на нашата медия се потвърждава и информация на официалния сайт на Левски, според която феновете ще могат да си закупят билети за „срещата от 13-я кръг на ППЛ“.

Бунтът на сектор „Б“ успя! Левски забрани думата „ЦСКА“ и свали червената звезда от билетите и таблото на стадиона (СНИМКА)

Ето и цялото съобщение на „сините“:

В петък, 20 октомври, отборът на Левски ще проведе тренировка от 16:00 часа. Заниманието ще бъде открито за привърженици на тима и представители на медиите в първите 15 минути.

Желаещите да си закупят билети за срещата от 13-я кръг на ППЛ ще могат да го направят на касите на „Герена“ или от официалния магазин на клуба с работно време до 18:00 часа, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на www.eventim.bg.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]