Херо ще лъже и Брага с фалшива деветка

0

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров отново ще заложи на схема с фалшива деветка в днешното гостуване на Спортинг (Брага). Според информация на KotaSport.com, Херо е заложил именно на подобен стил на игра в тактическите занимания преди срещата. В ролята на фалшивия нападател ще бъде Марселиньо. Бургаският специалист използва същия подход и при домакинството на Хофенхайм. Тогава това даде резултат, като „орлите“ спечелиха с 2:1. Надеждите са, че и сега това ще даде положителен резултат.

Огнен ад и траур за Лудогорец в Португалия

Двубоят Брага – Лудогорец започва в 22:05 часа. Досега рзградчани се представят отлично – реми в Турция с мултимилионната селекция на Истанбул Башакшехир (0:0) и обрат у дома срещу Хофенхайм (2:1). Положителен резултат и в Португалия ще даде големи шансове на „орлите“ да спечели едно от първите две места в групата и да играе в Европа и напролет.

Херо: В началото мислих Лудогорец за аутсайдер, сега се надявам да излезем от групата

В Португалия шампионите ще трябва да преборят две негативни серии. Първата е, че нито един роден тим не е печелил визита в Португалия в евротурнирите – само едно реми и 7 загуби.

Лудогорец не е побеждавал като гост в Европа вече 14 месеца или 9 поредни мача. В тях орлите записаха 6 равенства -срещу Виктория Пилзен (2:2), Базел (1:1), ПСЖ (2:2), Копенхаген (0:0), Судува (0:0), Истанбул Б(0:0) и 3 загуби – от Арсенал (0:6), Жалгирис (1:2) и Апоел Беер Шева (0:2). За последно разградчани биха навън Цървена звезда в началото на август миналата година с 4:2 след продължения.

Петричев: Шансовете ни се увеличават, ако вземем нещо от Брага

Самият град Брага също не е носил късмет на българския футбол в исторически план. По време на Евро 2004 националите падат там от Дания с 0:2 на 18 юни.

Бразилският атакуващ халф Марселиньо ще запише своя мач №49 в Европа за Лудогорец. Досега той е изиграл общо 3993 минути за орлите, като е вкарал и 8 гола. През тази кампания той изтърпя наказание от 3 срещи. По 50 мача за тима в Европа имат Светослав Дяков и Козмин Моци. Първият има на сметката си в евротурнирите още една среща с Локомотив София, а румънецът още 11 с Динамо Букурещ.

Вероятен състав на Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Анисе, Дяков, Горалски, Лукоки, Вандерсон, Марселиньо

Лудогорец прибрал 680 хиляди евро след отпадането от Шампионска лига

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]