Звезди на Левски предизвикаха фурор в училище в Пазарджик (ВИДЕО)

0
ivelin popov 1
Снимка: levski.bg

Футболни звезди от Левски бяха специални гости на Начално училище „Васил Левски“ в Пазарджик. Ивелин Попов, Андриан Краев, Цунами и Кристиян Димитров зарадваха стотици деца от училището. Инициативата е по идея на учениците, а денят за тях се превърна в един истински спортен празник.

По стара българска традиция, футболистите на Левски бяха посрещнати от възпитаниците на училището с вкусна питка с мед. Децата се бяха „въоръжили“ с рисунки, плакати, шалчета и сини рози и посрещнаха с аплодисменти любимите си играчи. Специален гост на събитието бе и кметът на община Пазарджик Тодор Попов.

Учениците имаха възможността да изиграят и няколко мача със своите любими футболисти. Децата показаха завидна техника и предизвикаха истинско възхищение и изненада в професионалистите, които се насладиха на уменията им. Футболистите на Левски дадоха и много ценни съвети на децата- да учат своите уроци и да не спират да се борят за мечтите си. След “битките” на футболното игрище гостите раздадоха автографи и се снимаха с учениците.

„Радвам се, че футболистите и ръководството на Левски откликнаха. Това е важно за децата. Видяхте с каква любов ги посрещнаха. Каквото и да си говорим Левски е Отбора на народа. Горд съм, че те са тук. Радвам се, че ще стане незабравим спортен празник. Ще остане незабравим спомен за децата. Искаме да покажем, че Пазарджик обича спорта, обича футбола и това е важно за децата“, заяви пред „Телемедия“ кметът на града Тодор Попов.

Видео от гостуването на футболистите на Левски в Начално училище „Васил Левски“ в Пазарджик може да видите ТУК.