Живко Миланов: Изгражда се нещо ново! Хубчев е доста стриктен към нас (ВИДЕО)

0
jivko milanov

Защитникът на Левски Живко Миланов пропусна елитната проверка на „сините” срещу руския гранд Зенит. Бранителят е получил лека травма в първата контрола на българския тим на австрийска земя срещу Ред Бул Бразил, загубен от Левски с 0:1
Ето какво сподели пред Diema Sport Миланов, преди мача:

„Почувствах болка в последната минута. Мисля че не е нещо сериозно и до няколко дни ще мога да провеждам нормални тренировки.

За момента състоянието на отбора е добро. Първият лагер беше доста тежък. Опитваме се да спазваме изискванията на новия треньор. Ще се опитаме да се подготвим по най-добрия начин до първите мачове от Европа.

Всеки треньор е различен сам по себе си. На първо време Хубчев е доста е стриктен към нас. Иска да сме концентрирани във всяка тренировка и при него натоварванията са доста сериозни.

И тримата нови са професионалисти. Опитваме се да им помагаме да се адаптират по-лесно и да влизат в отбора.

Мисля че имаме доста добри шансове срещу Ружомберок. Тежък съперник в сравнение с другите отбор, с които можехме да играем. Трябва да се фокусираме в нашата игра, а не в противника.

Както знаете, доста футболисти напуснаха миналия сезон, мисля 14 човека, изгражда се нещо ново. Не може толкова бързо нещата да се променят. Надявам се с времето да изградим един боеспособен отбор .”