Васил Панайотов: Това отпадане за Купата е обидно! Назначението на Илиан Илиев в националния отбор няма да се отрази на Черно море

0
cherno more botev vraca vasil panaiotov

Футболистът на Черно море – Васил Панайотов – сподели очакванията си пред „Мач Телеграф“ за предстоящата среща на „моряците“ с Арда. Той коментира и назначението на треньора Илиан Илиев и в националния отбор и бе категоричен, че това няма да се отрази на представянето на „зелено-белите“.

„Очаквам да излезем и да победим. Трябва да покажем реакция след това, което се случи за Купата на България и загубата от Литекс с 0:1. Всички знаем, че това беше много голяма грешка. Дори е обидно това отпадане в толкова начален етап. Трябва да покажем лицето, което показвахме до този момент в първенството. Настроението не е особено добро след мача в Ловеч, но ние сме големи хора и професионалисти. Всеки си е взел поуките и трябва да се върнем към победите. Най-хубавият момент за тази реакция е в предстоящата среща. Във футбола е хубаво, че всяка седмица имаш шанс да поправиш грешките си. Сега ни предстои много тежък мач срещу силен противник в лицето на Арда. Те са качествен тим и това не е от тази година. Играят постоянно и силно. И те като нас са отбор, който се запази през годините и добавят по няколко добри попълнения. Ще е трудно, но аз съм на мнение, че сме по-добрият отбор и ще спечелим. С нужното разузнаване от страна на треньорите си мисля, че ще се справим. Всичко си зависи от нас. До мача има още време и ние ще го използваме както трябва“, заяви той.

„Приятно е, когато си на върха след 15 изиграни мача. Хубаво е да влезем в този мач като един от лидерите в класирането. Прекалено рано е все още и трябва да сме постоянни и да покажем още по-добри игри. Нужно е да изчистим някои грешки, които допускаме. Трябва да се задържим в челните места. Трябва да продължаваме да работим и да се трудим, за да се случи това. Това, че Илиан Илиев пое националния отбор, не мисля, че ще се отрази. Тези неща са коренно различни. Ние футболистите сме наясно какво трябва да правим. От нас зависи да покажем, че през този сезон заслужаваме да сме в челните места. Всички желаем успех на Илиан Илиев начело на националния отбор. Стискаме му палци и се надяваме да се подобрят резултатите“, завърши Панайотов.