Ужасяващо! Мъжът на футболистка я преби и удуши, след което се самоуби

0
policiq

Ужасяваща новина долетя от света на футбола в Аржентина. Преди няколко дни е била убита бившата футболистка на Флоренция, Сузана Гинаса, от нейния съпруг, който след това се е самоубил. Флоренция беше на 30 години и играеше за Атлетико Архентино. Мъжът, който й отне живота, оставил следното съобщение на прозореца след трагичното събитие: „Обадете се на полицията, децата са сами вкъщи“.

Съпругът на Сузана, Агустин Ното, я пребил и задушил, докато техните деца си играелиа в съседната стая. И двамата им сина, на пет и седем години, са се занимавали с PlayStation по време на трагедията. По-големият от тях дори е почукал на вратата на стаята, в която се е случил убийството, но никой не му отворил. След това е излязъл на двора, за да потърси родителите си.

Един от съседите забелязал съобщението на прозореца и се обадил на полицията, която е пристигнала на място веднага. Когато разбили вратата, открили Флоренсия в локва от кръв, а до нея – безжизненото тяло на убиеца. Аутопсията е показала, че жената е починала от задушаване.

Флоренсия е подавла сигнал за насилие от страна на съпруга си през ноември миналата година, в следствие на която е била наложена ограничителна заповед, която той спазвал до фаталната вечер, когато отнел живота й.