Ужас! Фенове улучиха с пиратки футболист по време на мач на роден национал в Кипър!(ВИДЕО+СНИМКИ)

0
-

Двубоят между Неа Саламина и АПОЕЛ за Купата на Кипър бе прекъснат в 51-вата минута заради зловещ инцидент, породен от феновете гранда от Никозия. Българинът Георги Костадинов по традиция започна като титуляр за АПОЕЛ.

Гостите от Никозия останаха с човек по-малко на терена още в 37-ата минута, когато Исам Шебак получи втори жълт и респективно червен картон. Въпреки това обаче АПОЕЛ бе по-силно играещият отбор от двата през първото полувреме.

Всичко в двубоя бе нормално до 50-ата минута, когато хвърлена пиратка от трибуните гръмна точно до главата на загряващия футболист на Неа Саламина – Йоргос Папагеоргиу.

Главният арбитърът на срещата Манелаос Антониу даде знак, че играта няма да продължи, докато лекарите не кажат, че състоянието на Папагеоргиу е добро. Това обаче не случи, а футболистът на Неа Сламина бе откаран по спешност в близка болница.

Заради това съдията Антониу прекрати окончателно мача в 51-ата минута, като вече комисия към кипърската футболна централа ще прецени дали мачът ще бъде доигран при закрити врата или ще бъде отсъдена победа в полза на Неа Саламина.