Уорън Фийни: Доволен съм много,не исках да допускаме гол(ВИДЕО)

0
-
-

Треньорът на лидера във Втора лига Пирин Уорън Фийни коментира крупния успех на тима над Локомотив Горна Оряховица с 5:1 в мач от 24-ия кръг на първенството.

Пирин разби Локо ГО и се върна на върха във Втора лига(ВИДЕО)

„Искам да благодаря на всички хора от клуба, знаехме че ще бъде трудно до първия гол, момчетата играха отлично, с енергия, със скорост, доволен съм от показаното, бяхме фантастични и продължавама напред, не съм доволен, че допуснахме гол. Това е работата на вратаря, да спасява, той е млад, но прави отлични спасявания“, коментира той.

„Исках да спечелим с много голям резултат, трябваше да предизвикаме себе си, давам пример с Манчестър Сити, те не спират, не доминирахме 90 минути, вкарахме 5-ти гол през втората част. Когато дойдох имахме около 20-ина футболисти, имам поне 16 добри футболисти, останалите са предимно деца. Искам да използвам и младите футболисти, които са много добри, искам да има конкуренция в тима“, добави треньорът на „орлетата“.

„Нормално е да допускаме повече голове като гост, като сме домакини искам да играем бързо и доминиращо. Трябва да вършим нещата с удоволствие. Момчетата ще имат нужната почивка, аз също имам нужда от такава. Надявам се да се насладят на почивката, а след това да продължим“ каза в заключение Фийни.

loading...