Уникален начин да избегнете новите триноги КАМЕРИ на КАТ. РАБОТИ!

0
Уникален начин да избегнете новите триноги КАМЕРИ на КАТ. РАБОТИ!

Повечето хора имат понякога прекалено тежък крак и заради това се движат по-бързо, отколкото е позволено на пътя.

Разбира се, има и такива, които нарушават правилата доста по-често или хора, които мислят, че те определят правилата на пътя.

За всички, които обичат да са зад волана, ние предлагаме невероятен трик, който ще ви позволи да избегнете глобите за превишена скорост всеки път с 100% гаранция …

Има много така наречени “трикове”, които помагат на шофьорите да избегнат глоби, но този конкретен метод е единственият, който осигурява 100% ефективност, когато става въпрос за избягване на полицейски глоби. И какво е най-доброто във всичко това? Това е напълно законно, да правилно сте прочели, напълно законно.

Уникален начин да избегнете новите триноги КАМЕРИ на КАТ. РАБОТИ!

Без глоби завинаги.
Страницата Facebook на жандармерията на l’Oise публикува наскоро трифазен метод за това, какво да прави, за да не бъде заловен с радари. Този трик спечели невероятна популярност в интернет. Всичко, което трябва да направите, е да следвате точките по-долу.

1. Погледнете добре знаците, които информират за ограничението на скоростта. Цифрата на знака е максималната скорост, с която можете да се движите. Независимо дали ходиш, караш мотор, кола, колело или на баба ти хвърчилото.
2. Опитайте се да намерите скоростомера (километража) в колата си. Обикновено той е на таблото, някъде пред седалката на водача. Километража е разграфен, и при движение има стрелка която показва конкретен номер, като по този начин Ви информира за скоростта, с която автомобилът в момента се движи. При по-новите автомобили скоростта понякога се показва по електронен път на малки дисплеи на таблото зад волана.
3. Тази точка е последната, но и най-трудната. Регулирайте скоростта си до стойността, показана на знака. Ще бъдете изненадани да установите, че нито полицията, нито радарите ще могат да ви принудят да платите дори и стотинка, ако не се движите по-бързо, отколкото показва номерът на знака.

Тази публикация бе споделена над 2 000 пъти от хора, които искат да разпространяват това важно съобщение сред приятелите си, и същевременно да им намекнат нещо…