„Ултрас Левски“ разкри кое е най-обнадеждващо и чака ли се генерален спонсор: Ще е пагубно, ако продължаваме да чакаме!

1

„Ултрас Левски“ излезе с официална позиция след вчерашната среща между представители на различни фенски организации и сдружения с ръководството на Левски. Ето какво написаха от фракцията на официалната си Фейсбук страница:

На вчерашната среща между ръководството на ПФК Левски и представители на различни фенски организации и сдружения беше обяснено текущото състояние на клуба. Най-обнадеждаващото нещо е, че от 01.08 влиза в сила драстично редуцираният бюджет на клуба и по този начин ще спре главоломното нарастване на нашите дългове въз основа на сериозните финанси, с които ПФК Левски разполагаше до януари тази година. Именно по този начин ролята на феновете ще стане още по-ключова, защото в процентно отношение сумата, която всички ние заедно генерираме в помощ на любимия си клуб, ще се покачи неимоверно.

Темата за генерален спонсор беше широко обсъдена и стана ясно едно нещо – към момента такъв няма, няма яснота дали скоро ще има и ще бъде пагубно за нас, ако продължаваме да чакаме. Точно затова отправихме критика към ръководството за „проспаните“ два месеца, защото на синята общност бе дадено едно привидно спокойствие, че нещата са наред, а те всъщност не са. В този ред на мисли призовахме УС на ПФК Левски и всички присъстващи фенски представители да възобновим по най-бързия начин кампаниите и в частност това, което от февруари насам стана патент на сините фенове – месечната вноска към НАП.

Друга много важна текуща кампания е тази за абонаментните карти за сезон 2020/21. Ще си позволим да използваме някои цифри, за да оборим мненията, които витаят в пространството, че засега тя върви твърде слабо. До голяма степен тези твърдения са на базата на над 6500-те продадени за изминалия сезон, но нека не забравяме, че около 5500 от тях бяха за полусезон и съответно на половин цена. Реалността е, че на база сравнение в периода 01.07-31.07.2019 и 01.07-31.07.2020 увеличението е 50%, а именно от ~1000 на ~1500! Това е една отлична предпоставка за ударно стартиране на новата седмица, съвпадаща с новия месец, съответно получаване на заплати и една добра възможност феновете да си закупят абонаментна карта преди началото на сезона!

Също много радващо е, че програмата за членство към клуба е почти завършена. От споделеното стана ясно, че ще има различни категории, включващи карти на символична цена и такива с по-висока стойност. С настъпването на 01.08 се отваря и трансферният прозорец в редица европейски държави, което не е тайна, че е едно от нещата, от които се очаква по-сериозен приток на свежи пари в клубната каса.

Като заключение ще обобщим нещата, с които можем да помогнем в настоящия момент:

✅ НАП
Swift: IABGBGSF
Интернешънъл асет банк
ПФК ЛЕВСКИ АД лева: BG76IABG80981000669903
ПФК ЛЕВСКИ АД евро: BG15IABG80981400669901
✅ Абонаментни карти
✅ Готовност за участие в програмата за клубно членство

САМО ЛЕВСКИ !

0 0 vote
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
М.Куманов
М.Куманов
11 дни по-рано

Абе млади момчета стига сте го усуквали стига сте го увъртали обърнете се към нас обикновените левскари в цялата страна дайте една дарителска сметка рекламирайте я пополяризирайте я да внесе всеки по 20лева-4кутии цигари.Ако сме наистина един милион левскари половината да се отзовем етоги 10милиона лева какво се майм какво се чудим всичко е ясно само публиката феновете можем да спасим Левски.На всички е ясно че някой пречи да се намери генерален спонсор.