ЦСКА-София преговаря с чуждестранен вратар, играл в Първа лига

0
cska arda gustavo busato
Снимка: cska.bg
-

ЦСКА-София води преговори за привличането на чуждестранен вратар, който през миналия сезон се е подвизавал в Първа лига. Разговорите са в напреднал етап и в Борисовата градина са оптимисти, че съвсем скоро ще бъдат доведени до позитивен завършек.

Червените искат да привлекат по-млад страж, който да бъде реална конкуренция за титулярното място на 33-годишния Бусато и дори във времето да го наследи. Ако такъв бъде намерен, Димитър Евтимов ще получи предложение да остане в клуба, но като трети избор. Роденият в Шумен страж може да откаже тази оферта, като армейците няма да му пречат в намирането на друг отбор.

При тази ситуация Орлинов ще продължи да бъде трети вратар. Той най-вероятно ще започне сезона и като титуляр в дублиращия състав, който ще се състезава във Втора лига. Бившият страж на Литекс и Монтана пристигна в отбора през миналото лято, като все още не е записал официален мач. Въпреки това той остави впечатления в контролите, а освен това е добър пример в съблекалнята със своя професионализъм, като същото се отнася и за Димитър Евтимов./ „Тема спорт“

Докараха на Стипич халф без мач в мъжкия футбол