Розова долина с почти един отбор нови попълнения и 6 контроли

0
sozopol rozova dolina (8)
-

Към казанлъшкия футболен „Розова долина“ за първата тренировка на 1 юли на стадион „Севтополис“ ще се присъединят осем нови играчи. Това обяви старши-треньорът Атанас Апостолов.

Пламен Тенев на 28 години е от Нова Загора и играе на поста защитник. Той има сериозна визитка в професионалния футбол. Второто попълнение е 19-годишният нападател Йордан Желев, който идва от „Спартак“ Плевен. Към „Розите“ се присъединяват и три момчета от Детско-юношеската школа, набор 2007: Мариян Димитров – полузащитник, Валентин Христов – защитник и Николай Георгиев – полузащитник. Други трима казанлъшки юноши, набор 2006 година, от състава от „Берое 2“ Стара Загора ще направят завръщане на „Севтополис“. Това са Валентин Желязков (външен полузащитник), защитникът Стефан Димитров и атакуващият полузащитник Георги Чорбаджийски.

Вероятно в Горна Оряховица ще заиграят наесен Росен Георгиев и Атанас Йорданов, пише presstv.bg. Вратарят Георги Ставрев ще прекрати своята футболна кариера, допълни Апостолов.

По време на своята лятна подготовка казанлъчани ще изиграят общо 6 контроли, като тренировките им ще бъдат в спортната база на клуба.

Програма за контролите – възможни са промени, мястото за провеждане се уточнява:

6 юли: „Розова долина“ – „Ботев III“ (Пловдив)

10 юли: „Розова долина“ – „Созопол“

13 юли: „Розова долина“ – „Димитровград“ (Димитровград)

20 юли: „Розова долина“- „Сливен“

26 юли: „Розова долина“ – „Ямбол“ (Ямбол)

27 юли: „Розова долина“- „Саяна“ (Хасково)