Тъжно! Сред убитите при кървавата баня в Сърбия има и футболисти….

0
svesht

Сред убитите снощи 8 човека при поредната кървава касапница в Сърбия има  и убити футболисти от областните групи, научи Kotasport.com. Това става ясно от публикация на ФК Годомин Смедерево в социалните мрежи. Двама са от отбора на ФК Цървена Звезда от Суводол,  по един убит има от ФК Равни Гай от Мали Ораше, ФК Бадлевица и футболната школа на ОФК Тесла от Смедерево.

Млад мъж откри стрелба с автоматично оръжие в три села край Белград и уби 8 души, само часове след като ученик застреля 9 души в училище в сръбската столица.Ранени са 14 души, някои от които са с опасност за живота.Сръбската полиция арестува нападателя Урош Б. в близост до град Крагуевац на стотина километра от мястото на извършване на престъплението.

Сръбската полиция арестува нападателя У.Б. в близост до град Крагуевац на стотина километра от мястото на извършване на престъплението.Мъжът е роден през 2002 година.Стрелбата в три села близо до град Младеновац, на 42 км южно от Белград, е втора в балканската страна само за два дни.

„Злодеят беше арестуван и никога повече няма да види бял свят. Няма да излезе от затвора“, заяви сръбският президент Александър Вучич.

Той обяви серия от мерки, включително „разоръжаване на Сърбия“.