Кокала: В Левски оперират в много тесен кръг! Няколко пъти им казах да ме върнат, за да сме шампиони, но явно не разбират

0
nesebar dobrudja 58
-

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев, коментира последните събития в клуба, както и факта, че никой от ръководството не го е търсил през годините. На няколко пъти наставникът призова “сините” да го върнат на стадион “Георги Аспарухов”, за да направи отново столичния гранд шампион. Пред “Труд” Кокала разказа и за своите спомени относно Георги Аспарухов.

“Спомените ми са от детството, живеехме близо до Гунди и си спомням, когато стана катастрофата и той почина, баща ми плачеше много – спомни си Кокала. По-късно ми е разказвал какъв велик човек и футболист е бил. Други спомени нямам. Докато бях в Левски, името му е било споменавано, това е нормално. Гледали сме и откъси от стари мачове. Явно Гунди е бил много ярък, щом в момента няма друг такъв светъл пример за младите поколения.”

Запитан за случващото се в любимия му клуб, Велев не спести критики: “Като цяло са негативни емоциите в Левски. Едно се говореше преди година и половина-две, друго е в момента. Във футболно отношение не участваме за Купата, в първенството сме далеч от първо място. Има дрязги и различия във фенските маси, което не е правилно. Трябва да бъдат заедно и да подкрепят отбора. Младите? Не ги виждам да играят, няма ги. Явно не им е даден шанс, няма как да ви кажа някое по-конкретно име, след като не съм в Левски. Не е на шега това, че няколко пъти им казах да ме върнат за треньор, за да бъде клубът шампион, но те явно не разбират. Може да са ми изтрили телефона. Виждате, че оперират в много тесен кръг.”

loading...
предишна статияМонтана без трима офанзивни футболисти срещу Созопол
Следваща статияТъжно! Сред убитите при кървавата баня в Сърбия има и футболисти….