След спешна среща: Присъдата на Бакеро е издадена!

0
slaviq lokomotiv plovdiv (3)
-
-

Хосе Мари Бакеро няма да бъде повече треньор на Славия, но въпросът е кога това ще бъде обявено официално, пише „Мач Телеграф“. Спешна среща се е провела вчера в „Овча купел“, на която е било бистрено бъдещето на легендата и присъдата е ясна – той да си събира багажа. Резултатите на тима са изключително слаби – само една победа и един равен от общо 8 мача. Чашата на търпението преля след поражението с 1:2 от Локо Сф в столичното дерби, играно в събота.

Босът на Славия Венцеслав Стефанов си тръгна бесен от стадиона още след втория гол на „железничарите“, докато след срещата бесни фенове привикаха футболистите, но се отзова само капитанът Галин Иванов.

Проблемът за официалното уволнение на Бакеро е неговата огромна неустойка. Както се вижда, той няма намерение да подава оставка, което поставя ръководството на „белите“ в много деликатна ситуация. Вече е ясно, че испанецът е изгубил доверието на шефовете, които търсят начин да се освободят от него. Но огромната сума, която е залегнала в неговия договор, бави раздялата. Скоро трябва да има среща между Лъчезар Танев и шефовете на Славия, на която да се види как да се действа с неустойката на Бакеро.

„Нямам какво да кажа, дано звездичка огрее нашето небе, защото ситуацията е зле“, коментира кратко пред „Мач Телеграф“ президентът на „белите“ Венцелсав Стефанов.

loading...