След резила: Генчев чака подобаващ отговор срещу ЦСКА-София

0
Снимка: ludogorets.com
-

Старши треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев – сподели мнението си за загубата с 3:5 от Пирин (Бл).

„Да получим 5 гола на собствен терен – играта в защита беше под всякаква критика. Играта в атака не е това, което трябва да представлява. Прекалено малко ситуации създадохме. Пробвахме да обърнем мача. Подходихме малко по-добре през второто полувреме, но не намирахме верния път към вратата. Не коригирахме и играта в защита, допускахме лесни положения.

Беше ясно, че Марин не може да изкара цял мач. Всеки един отсъстващ ни липсва. Това са основни футболисти. Синхронът малко се наруши, но не само това е причината за загубата.

Изключително трудно е сега да анализираме защо допуснахме 5 гола. Това е изключително много, без значение дали играем в Разград, или навън. Ще анализираме нещата, но причините са много.

Имаме двама много добри вратари. Там нямаме никакви притеснения.

Неприятно е, че загубихме. Това не е мач, който сме очаквали да загубим. Битката за титлата ще е до последно. Не трябва да се отпускаме нито за миг.

Винаги е приятно, когато побеждаваш прекия си конкурент. Една победа в София ще ни даде и точков, и психологически аванс пред противника. Много в важно как ще реагираме след този мач, за да завършим сезона с гордо вдигнати глави“, коментира Генчев.