Дяков: При 4:0 си казах „О, какво става?“! Абсурдно е да сме вярвали, че ще вкараме 5 гола

0
Снимка: fcpirin.com

Един от лидерите на Пирин (Бл) – Светослав Дяков – сподели мнението си за впечатляващата победа с 5:3 над Лудогорец насред Разград.

„В Пирин има много добри футболисти. В началото тръгнахме доста слабо, с оглед на класата, която имаме. Неслучайно казах, че този отбор може много повече, може да се надиграва с всеки един отбор в България. Днес играхме срещу изключително силен съперник. Знаехме, че нашите шансове ще са на контраатака. Трябва да има уважение към Лудогорец, който толкова години показва високо ниво.

Опитът помага. Доста от момчетата имаме доста сериозни мачове зад гърба си. Минали сме през доста тежки периоди, по-тежки от този, който е в момента. Не ни притесняваше нищо. Знаем, че имаме качества. И с ЦСКА, и с Лудогорец показахме, че можем да играем добър футбол. Надявам се да сме върнали малка част от доверието на благоевградските фенове. Знам, че ги разочаровахме до момента, но аз съм сигурен, че Пирин ще изглежда много по-добре през пролетния полусезон.

Абсурдно е да сме вярвали, че ще вкараме 5 гола. Бил съм тук дълги години. Няма отбор, който да е вкарал 5 гола в Разград. Това не трябва да омаловажава труда, който влагат в Лудогорец. може би си имат техните проблеми, но това е най-добрият отбор в България.

При 4:0 за нас си казах „О, какво става?“. Аз съм щастлив. Сега защитавам Пирин. Ценни 3 точки. Точковият ни актив не отговаря на класата в съблекалнята“, коментира бившият капитан на Лудогорец.