След голям скандал с Крушарски: Томаш повече няма да води Локо (Пд)

0
Снимка: lokomotivpd.com
-

Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, съобщава „Тема Спорт“. Днес по обяд треньорът е имал среща със собственика Христо Крушарски, на която двамата са имали голям скандал. Причината е, че специалистът в няколко свои интервюта след мачовете на тима изразява несъгласие с клубната политика. Вчера след загубата от Лудогорец той подсказа, че не одобрява удължаването на договора на Мартин Луков. Томаш отбеляза, че има дисбаланс в процесите на „Лаута“, защото анонсите били за налагане на млади футболисти.

Макар че наскоро наставникът подписа нов двугодишен договор с черно-белите, след това в отношенията между двамата настъпи сериозен разрив. В интервю пред „Тема Спорт“ Крушарски нападна публично младия специалист. Конфликтът е ескалирал днес и почти сигурно ще доведе до раздяла между двете страни. Сутрешната тренировка на смърфовете е била водена от помощниците на Томаш.

„Тема Спорт“ направи опити да се свърже с треньора, както и с боса на клуба Христо Крушарски, но те не отговориха на обажданията.

Последният мач на Локо Пд за сезона е срещу ЦСКА-София в неделя. Сигурно е, че на пейката на черно-белите ще бъде Христо Колев-Бащата.