Славия се облизва за ас на Локо (Пд)! „Смърфовете“ му сложиха цена от 1 милион

0
pomorie lokomotiv plovdiv 43

В Локомотив (Пловдив) са получили информация, че Славия проявява сериозен интерес към Анте Аралица. Нещо повече, на „Лаута“ знаят, че „белите“ са потърсили неформален контакт с хърватина чрез един от лидерите в своя състав, твърди „Меридиан мач“. Той е обяснил на нападателя, че ако Бруно Акрапович реши да го освободи, те са готови да го вземат.

Героят с асистенцията от финала за Купата срещу Ботев загуби титулярното си място през тази есен за сметка Ален Ожболт. Въпреки това треньорският щаб е имал разговори с Аралица и са му обяснили, че държат той да спазва по-добре тактическите указания, ако иска да играе. Анте обаче на този етап твърдо влиза в плановете на Локомотив и от клуба обявиха пред „Меридиан Мач“, че ако някой иска да го вземе, трябва да влезе в официално преговори. Цената, която „смърфовете“ поставят на Аралица е 500 000 евро (1 000 000 лева).

Очакванията са през зимата на „Лаута“ да се върне и Джордан Греъм от Уулвърхептън, но той ще се конкурира при равни условия с настоящите нападатели.