Селекционерът на Косово: Можем да спрем Стърлинг, ако му счупим крака

0

Селекционерът на Косово – Бернар Шаланде се пошегува крайно неуместно. На пресконференция преди европейската квалификация с Англия, той заяви, че могат да спрат Рахийм Стърлинг, ако някой счупи крака на нападателя.

„Това че Стърлинг ще играе не е добра новина за нас. Новината е още по-лоша, защото ако Стърлинг играе, то той е най-добър на своята позиция в света. В първия мач, който загубихме с 3:5 видяхме каква заплаха е Стърлинг. На второ място, ако бях на мястото на Стърлинг, то щях да искам да покажа добра игра и поведение”, каза специалистът.

„Ако погледнем квалификациите до този момент, ще видим, че никой друг тим не е вкарал колкото Англия. Този тим има невероятен потенциал в офанзива. Победи със 7:0, 6:0, 5:0, 5:0, 5:0. Това е невероятно. Няма друг такъв отбор, това означава много сериозно предизвикателство. Като треньор се наслаждавам на подобни предизвикателства, но в същото време се и страхувам малко. Може би е малко забавно, но това ще бъде мач номер 1001 за Англия, а за нас 29. Мисля, че са малко по-опитни от нас”, допълни селекционерът на Косово.