Сектор „Б“ остава празен срещу Берое

0

Сектор „Б“ на „Герена“ ще остане празен за домакинството на Левски на Берое. Това обявиха от фракцията „София Запад“. Двубоят срещу старозагорци е от последния кръг на редовния сезон и ще се проведе на 20 април от 20:15 ч.

Ето какво написаха ултрасите:

Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс – няма. На карта е заложено достойнството на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, поне не би трябвало да бъде…

Ние от клуб на привържениците на Левски – София Запад се обявяваме против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: „Още, още…“.

Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото, от които ще бъде бойкот на двубоя с Берое идния уикенд. Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април – сектор Б остава празен!

С нас, който иска… Срещу нас, който може!

Само Левски!

Костов: Цяла година работим под напрежение! Имаме план как да излезем от ситуацията