Сашо Станков: ЦСКА не дава заявка за титлата, абсолютно безидейна игра! Отборът е много предсказуем

0
aleksandar stankov
-
-

Бившият треньор на ЦСКА и Локо Пд – Александър Станков – сподели очакванията си за предстоящата среща между ЦСКА-София и „смърфовете“. Той е на мнение, че „червените“ ще изпитат доста трудности и коментира играта на тима.

„ЦСКА играе трудно срещу Локо Пд. Сега няма да е много по-различно. „Железничарите“ си имат своите проблеми, но „червените“ не впечатляват с играта си. С тази игра не ни чака нищо добро. Според мен предстои много завързан двубой. ЦСКА трябва да подходи много концентрирано. Всяка една загубена точка може да бъде фатална. След това предстои и мач с Левски. Ако се загуби дори точка срещу Локо Пд, се обезсмисля гоненето на първото място в класирането. Не виждам ЦСКА да е изчистил стила на игра. Абсолютно безидейна е. Един или два мача ми направиха добро впечатление, но нищо повече. Много са предсказуеми. Отборът не може да изненада никого. С Локо Сф се видя и не впечатлиха с нищо, а не е само този двубой. Играят десет чужденци и един българин, а аз не съм привърженик на това. Не ми е приятно и няма как да ми е приятно. В отбора не виждам лидер. Просто липсва такъв. От Амос Юга във всеки един мач може да очакваш, че ще остави тима с човек по-малко. Това не е лидер. Джонатан Линдсет от време на време решава важни мачове с попаденията си. Не виждам изявен лидер, който да води отбора в трудните моменти“, обясни Сашо Станков пред „Мач Телеграф“.

„Ясно е, че са важни резултатите. Отборът побеждава, но не вярвам да се постигнат целите с тази игра. Винаги съм бил оптимистично настроен, но не виждам как ще станат нещата. Да, Лудогорец е подкрепян отбор, но ЦСКА не дава заявка за шампионска титла по начина, по който играе“, завърши Станков.

Емил Виячки отказал да поднови договора си с ЦСКА 1948 при същите условия, искал по-голяма заплата