Румен Димов с мощен залп: Пореден слаб резултат за нашия отбор! Търпението, което проявяваме, се изчерпва с края на първенството!

0
sozopol qmbol (2)
-

Изпълнителният директор на ФК Созопол – Румен Димов – направи силен коментар след вчерашния мач с Несебър. Загубата с 0:5 е рекорден негативен резултат за тима в историята на срещите между двата отбора. Ето какво сподели Димов за KotaSport.com.

„Мъжкият и професионален футбол е голяма хапка! Не е за всеки! Пореден слаб резултат за нашия отбор! Търпението, което проявяваме, се изчерпва с края на първенството. Бе даден шанс на всички в отбора, повтарям всички, да покажат и развият своя футболен потенциал на и извън терена. Уви, повечето не успяха. Това си остава за моя и на ръководството сметка. Изводите вече са направени. През този сезон клубът свърши важна работа извън спортно-техническата част с успех и беше дал толеранс от една година откъм спортните резултати на терена. Това донякъде е и оправданието ни. Първенството приключва и всички занаят, а ако не знаят ще усетят, че през новата футболна година няма да е така! Ще има точна и ясна цел, която ще отговаря на престижа и реномето на ФК Созопол.“ – категоричен бе Румен Димов.

Несебър отнесе Созопол за едно полувреме (ВИДЕО)