Румен Димов: Не ни трябва допълнителна мотивация срещу Пирин

0

“Небесносините“ излизат утре срещу лидера във Втора лига отбора на Пирин Благоевград. Спортният Директор на клуба Румен Димов сподели мнението си за предстоящия двубой на Арена Созопол.

Уорън Фийни: Созопол са силен домакин!

„Като клуб, като треньори и като футболисти нямаме нужда от никаква мотивация за този двубой. Когато излезем на терена срещу Пирин можем да спечелим много от такъв двубой. Тима на гостите е лидер в класирането и има футболисти от висока класа на всяка позиция, а ние ще можем да сверим възможностите си срещу без съмнение най-добрия отбор във Втора лига в момента. Това е нещото, което искаме да направим и затова ще се постараем да покажем своите футболни качества, които притежаваме.
Момчетата трябва да излязат на терена и да се забавляват утре вечер, но същевременно и да бъдат максимално концентрирани и дисциплинирани в изпълнение на поставените тактически задачи от треньорския екип. Да покажат какво могат, а повярвайте ми то не е никак малко. В основата ще бъде добрата игра в защита, но ще бъдем и смели и агресивни. Има неща, които Пирин не обича – като например това да не владее топката. Силата им в статичните положения и скоростните контраатаки чрез фланговите им футболисти, както и реализаторските умения на Преслав Йорданов са известни и ние сме длъжни да ги ограничим до ми имум. А след това вече сме ние. Нашите футболисти знаят как и какво да направят за да постигнат необходимия положителен резултат. Те са добре подготвени и с достатъчно футболно самочувствие, а за да си футболист в Созопол това е едно от изискванията в клуба” каза Румен Димов

loading...
предишна статияКуп родни и чуждестранни клубове напират за ас на Монтана
Следваща статияЦСКА-София се разграничи от кандидатурата на почетния си президент за депутат