Рибарски: Битката за титлата не ни интересува, този съперник е по-голям дразнител! Мнението на хората не ме вълнува

0
atanas ribarski
-

Треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски – даде пресконференция преди дербито с ЦСКА-София.

“Очаквам дерби. Мотивацията за нас е единственото наша цел. Битката за титлата не ни интересува. Фокусираме се само върху нашите приоритети. Няма да назова дали всички ще играят. Имаме проблеми, но в деня на мача ще стане ясно. Ще изберем максимално оптималния състав, който имаме. Задължително искаме да спечелим. Приемам публиката като положително нещо. За всеки един футболист е добре да играе пред пълни трибуни, отколкото на празен стадион. Това ще ни мотивира допълнително.

Със сигурност този съперник е по-голям дразнител и това ще е едно дерби. Мнението на хората и какви очаквания имат не ме вълнуват. Аз имам очаквания към себе си. Това във Втора лига беше един шанс за мен и се радвам, че успяхме да станем първи. Напрежението се увеличава вече, но се надявам да се справим успешно в останалите два мача.

Не сме спечелили още. Надявам се това да се случи. Най-ценното нещо е времето преди даден мач. Аз самият не знам какво да очакваме в предстоящата среща. За да постигнем максимален резултат, трябва да положим максимални усилия. Договорът на Лазар Марин изтече и с него се разделихме. Имаме няколко други избори, ще видим кой ще е и как ще се справим. Това е изпитание и за нас, но имаме и достатъчни футболисти. Не съм аз човекът, който ще бъде в тежест на клуба. Радвам се, че са взели решение да разчитат на мен. Смятам да се справим и да положим максимални усилия, а други ще взимат решения какво ще се случва”, коментира Рибарски.

loading...
#
предишна статияНова присъда за Георги Семерджиев! Бивш национал с условна
Следваща статияЗрелищен боен уикенд с три професионални галавечери